Split/Trogir - Split/Trogir Ruta 4

1. dan - Subota : . Split / Trogir - Milna

'Check in' je u 13:00 h. Smještaj po kabinama ; piće dobrodošlice . Polazak oko 15:00 za Milnu . Slobodno vrijeme za razgledavanje će biti po dolasku. Večera će biti poslužena na brodu . Ostatak večeri je slobodno za samostalne aktivnosti . Noćenje u Milni .

2. dan - Nedjelja : . Milna - Bol - Jelsa

Nakon doručka polazak za Bol. Tijekom puta, bit će prilika za kupanjem na jednoj od najljepših plaža na Jadranu: Zlatni rat (Zlatni rt) . Ručak se poslužuje na brodu . U popodnevnim satima polazak je za Jelsu, na otoku Hvaru . Večer je slobodna za samostalno razgledavanje. Noćenje u Jelsi .

3. Dan - Ponedjeljak : . Jelsa - Korčula

Doručak se poslužuje na brodu . Jutro je slobodno za samostalne aktivnosti . Oko podne polazak je za Korčulu . Na putu prema Korčuli zaustavljanje u različitim uvalama za kupanje . Ručak se poslužuje na brodu . Dolazak u Korčulu kasno poslijepodne . Noćenje u Korčuli .

4. dan - Utorak : . Korčula - Mljet

Nakon doručka polazak za Mljet . Po dolasku planiran posjet Nacionalnom parku Mljet . Ručak se poslužuje na brodu . Noćenje na otoku .

5. dan - srijeda : . Mljet - Šipan

Nakon doručka polazak za Šipan s povremenim zaustavljanjima za kupanje . Ručak se poslužuje na brodu . Ostatak večeri je slobodan. Noćenje u Šipanu .

6. dan - Četvrtak : . Šipan - Dubrovnik

Nakon doručka bit će vremena i za kupanje . Ručak se poslužuje na brodu . Nakon čega slijedi polazak za Dubrovnik prolazeći kroz arhipelag Elafiti . U večernjim satima uživanje u kapetanovoj večeri s gurmanskim dalmatinskim jelima . Noćenje u Dubrovniku .

7. dan - Petak : . Dubrovnik

Doručak se poslužuje na brodu . Tijekom jutra ćete imati priliku uživati u jedrenju okolo starog dijela Dubrovnika i njegovih utvrda . Jedrenje na otok Lokrum , gdje ćete biti u mogućnosti plivati i sunčati se. Ručak se poslužuje na brodu . Povratak u Dubrovnik u popodnevnim satima . Večer je slobodna . Noćenje u Dubrovniku .

8. dan - Subota : . Dubrovnik

Doručak se poslužuje na brodu nakon čega se nažalost krstarenje privodi kraju: 'check - out' mora biti do 09:00 sati.