Split/Trogir - Split/Trogir Ruta 3

1. dan - Subota : . Split / Trogir - Drvenik

'Check in' je u 13:00 h. Smještaj po kabinama ; piće dobrodošlice . Polazak oko 15:00 za Drvenik . Slobodno vrijeme za razgledavanje će biti po dolasku. Večera će biti poslužena na brodu . Ostatak večeri je slobodno za samostalne aktivnosti . Noćenje na Drveniku .

2. dan - Nedjelja : . Drvenik - Skradin

Nakon doručka polazak za Skradin u Nacionalni park Krka .Tijekom puta, zaustavljanje u različitim uvala za kupanje . Ručak se poslužuje na brodu . Poslijepodne je predviđeno za posjet Nacionalnom parku Krka . Noćenje u Skradinu.

3. Dan - Ponedjeljak : . Skradin - Kornati

Doručak se poslužuje na brodu . Nakon doručka polazak za Nacionalni park Kornati . Zaustavljanje u različitim uvala za kupanje i razgledavanje mjesta Opat i Telašćice u nacionalnom parku . Ručak će biti poslužen na brodu . Noćenje u Telašćici .

4. dan - Utorak : . Kornati - Vodice

Nakon doručka polazak za Vodice . Ručak se poslužuje na brodu . Ostatak dana je slobodno . Noćenje u Vodicama .

5. dan - srijeda : . Vodice - Primošten

Nakon doručka polazak za Primošten . Ručak se poslužuje na brodu . Poslijepodne je slobodno za samostalne aktivnosti . Noćenje u Primoštenu .

6. dan - Četvrtak : . Primošten - Trogir

Nakon doručka slijedi polazak za Trogir . Ručak se poslužuje na brodu . Poslijepodne je slobodno za samostalne aktivnosti . Noćenje u Trogiru .

7. dan - Petak : . Trogir - Maslenica

Doručak se poslužuje na brodu . Jutro je slobodno za samostalne aktivnosti . Ručak i također kapetanova večera će biti posluženi na brodu . Oko 15:00 sati je polazak za Drvenik. Noćenje u Maslenici .

8. dan - Subota : . Maslenica - Split / Trogir

U 8:00 ujutro je povratak za Split / Trogir . Doručak se poslužuje na brodu . Dolazak u luku Split / Trogir i iskrcaj do 09:30.