Split/Trogir - Split/Trogir Ruta 2

1.dan - Subota: Split/Trogir - Maslenica

Check in je u 13:00 h. Smještaj po kabinama; piće dobrodošlice. Oko 15:00 h se kreće za Maslenicu na otoku Šolti. Nakon dolaska slobodno vrijeme za razgledavanje. Večera će biti poslužena na brodu. Noćenje u Maslenici.

2.dan - Nedjelja: Maslenica - Hvar

Nakon doručka na brodu kreće se za Hvar. Prilikom dolaska ručak će biti poslužen na brodu. Popodne i večer je slobodno za samostalne aktivnosti. Noćenje na Hvaru.

3.dan - Ponedjeljak: Hvar - Korčula

Nakon doručka kreće se za Korculu. Na putu se staje na mali otok Scedrovo. Ručak će biti poslužen na brodu. Kasno popodne se dolazi u Korčulu. Noćenje je u Korčuli.

4.dan - Utorak: Korčula - Lastovo

Nakon doručka kreće se za Lastovo. Ručak će biti poslužen na brodu kao i posebna „Kapetanova večera“. Noćenje je na otoku Lastovu.

5. dan – Srijeda: Lastovo – Vela Luka

Nakon doručka kreće se za Velu Luku. Tijekom puta staje se u nekoliko različitih uvala za plivanje. Ručak će biti poslužen na brodu. Za popodne i večer predviđeno je slobodno vrijeme za samostalne aktivnosti. Noćenje je u Veloj Luci.

6. dan – Četvrtak: Vela Luka - Vis

Nakon doručka kreće se za Vis. Ručak će biti poslužen na brodu. Na putu do Visa staje se u različite uvale za kupanje. Noćenje u Visu.

7.dan – Petak: Vis - Milna

Nakon doručka kreće se za Milnu. Ručak će biti poslužen na brodu. Za popodne i večer predviđeno je slobodno vrijeme za samostalne aktivnosti. Noćenje je u Milni.

8. dan – Subota: Milna – Split/Trogir

U 8:00 h se kreće za Split/Trogir. Doručak se poslužuje na brodu. Dolazak u Split/Trogir i iskrcaj do 09:30 h.