Split/Trogir - Split/Trogir Ruta 1

1. dan – Subota: Split / Trogir - Milna

Check in je u 13:00 h. Smještaj po kabinama; piće dobrodošlice. Oko 15:00 h se kreće za Drvenik. Slobodno vrijeme za rezgledavanje će biti po dolasku. Nakon večere na brodu ostatak večeri će biti slobodno za samostalne aktivnosti. Noćenje je na Drveniku.

2. dan - Nedjelja: Milna – Bol - Jelsa

Nakon doručka kreće se za Bol i predviđeno je kupanje na najljepšoj plaži na otoku Braču: Zlatnom ratu. Ručak se poslužuje na brodu. Tijekom popodneva kreće se za Jelsu na otoku Hvaru. Večer je slobodna za samostalne aktivnosti. Noćenje je u Jelsi.

3. dan - Ponedjeljak: Jelsa - Korčula

Nakon doručka na brodu ostatak jutra se slobodno za samostalne aktivnosti. Oko podne se kreće za Koručulu. Tijekom puta staje se u različitim uvalama za kupanje. Ručak će biti poslužen na brodu. Kasno popodne se dolazi u Korčulu i tu se i noći.

4.dan - Utorak: Korčula – Mljet

Nakon doručka kreće se za Mljet. Nakon dolaska posjećuje se nacionalni park Mljet. Ručak će biti poslužen na brodu i noći se na Mljetu.

5.dan – Srijeda: Mljet - Pelješac

Nakon doručka kreće se za selo Loviste. Tijekom puta staje se u različitim uvalama za kupanje. Ručak će biti poslužen na brodu. Tijekom popodneva se kreće za Racisce. Posebna „Kapetanova večera“ će biti servirana na brodu. Noći se u mjestu Racisce.

6.dan – Četvrtak: Račišće - Hvar

Nakon doručka na brodu kreće se za Hvar. Tijekom puta se staje na malom otoku Scedrovo. Ručak će biti poslužen na brodu. Popodne je slobodno za samostalne aktivnosti. Noćenje na Hvaru.

7.dan – Petak: Hvar - Šolta

Nakon doručka jutro je slobodno za samo samostalne aktivnosti. Oko podne se kreće za otok Šoltu. Večera će biti poslužena na brodu. Noćenje na Šolti.

8.dan – Subota: Šolta – Split/Trogir

U 8:00 h se kreće za Split/Trogir. Doručak će biti poslužen na brodu. Dolazak u Split/Trogir i iskrcaj je do 09:30 h.