Pravila o privatnosti

Orvas Yachting svim korisnicima želi pružiti najbolju uslugu. Kako bismo sadržaj naše web lokacije prilagodili vašim interesima i učinili je što korisnijom prikupljamo određene informacije o Vama. Ova Pravila o privatnosti objašnjavaju koje informacije prikupljamo i kako te što radimo s njima.

Prikupljanje informacija o Vama

Informacije o Vama prikupljamo kada Vi tražite neku infomaciju od nas, kontaktirate nas ili napravite rezervaciju naših plovila. Prikupljamo informacije poput Vašeg imena, detalja za kontakt, plovila za koja ste zainteresirani i sl. Kada nas kontaktirate u tuđe ime (za člana obitelji, prijatelja...) Vaša je odgovornost osigurati da su oni upoznati sa sadržajem naših Pravila o privatnosti.

Za što upotrebljavamo prikupljene informacije

  • Kako bismo napravili rezervaciju tražene usluge (pripremili račun, ugovor...).
  • Kako bismo vam pružili (realizirali) traženu uslugu ili proizvod.
  • Vaše podatke prosljeđujemo trećoj strani ukoliko je to nužno za realizaciju tražene usluge.
  • Kako bismo Vam povremeno elektronskom poštom ili poštom na kućnu adresu slali obavijesti o novim proizvodima ili promotivnim ponudama (svaka promotivna elektronska poruka će sadržavati upute kako se možete odjaviti s tog popisa za primanje poruka, a također možete i u pisanom obliku poštom poslati zahtjev da ne primate promotivne materijale).

Orvas Yachting ne prodaje, ne razmjenjuje niti iznajmljuje Vaše osobne podatke. Vaše ćemo osobne podatke otkriti samo u slučaju sudskog naloga ili ukoliko trebamo zaštititi naša prava ili vlasništvo web lokacije.

Veze na/od druge web lokacije 

Mi nismo odgovorni za djelatnosti, sadržaj ili pravila o privatnosti na drugim web lokacijama na koje vode veze s naše web lokacije ili koje imaju vezu na našu web lokaciju. Ove lokacije mogu slati Vaše kolačiće ili prikupljati Vaše osobne podatke. O tome se trebate informirati na tim lokacijama.

Upotreba kolačića

Naša web lokacija koristi kolačiće - male datoteke poslane na Vaše računalo i pohranjene u tekstualnom obliku na Vašem tvrdom disku. Kolačići nam omogućuju da prepoznamo Vaš preglednik, a ne Vas osobno. Korištenjem naše stranice potvrđujete da ste suglasni s ovim Pravilima o privatnosti i dajete suglasnost za korištenje kolačića.

Kolačiće koristimo kako bismo pratili kretanje po našoj web lokaciji te za ciljano oglašavanje (remarketing) sadržaja koji određenog korisnika posebno zanimaju.

U svakom trenutku možete pregledati i urediti svoje postavke za oglase koji Vam se prikazuju na Googlu.

Za analizu naše web lokacije koristimo i Google Analytics, a on koristi kolačiće za prikupljanje i praćenje neosobnih podataka o čemu se možete dobiti više informacija iz Googlovih pravila o privatnosti. Ove podatke koristimo za izrade izvješća o korištenju naše web lokacije.

Svi moderni internet pretraživači Vam pružaju mogućnost blokiranja i/ili brisanja kolačića. Međutim, njihovo onemogućavanje će dovesti do toga da neke web lokacije neće raditi ispravno. Ukoliko trebate pomoć/upute kako blokirati ili izbrisati kolačiće slobodno nam se obratite.

Sigurnost prikupljenih informacija 

Poduzeli smo sve razumne korake u smislu sigurnosnih mjera kako bismo zaštitili Vaše informacije.

Izmjene ovih Pravila 

S vremena na vrijeme može doći do izmjena u ovim Pravilima. Sve promjene će biti napisane na ovoj stranici.