O nama

Orvas Yachting utemeljen je 1999. godine kao dio tvrtke Orvas d.o.o. i u zadnjih nekoliko godina je iz malog sektora tvrtke prerastao u njezin veliki dio: charter sa jednom od najvećih flota smještenih u ACI marini Split. Upravo je to mjesto odakle vas možemo povesti u nezaboravnu avanturu jedrenja Mediteranom.

Jedrenje Mediteranom i Jadranom

U ovom trenutku, Orvas Yachting se može pohvaliti sa 22 jedrilice u svojoj floti (Bavaria, Jeanneau, Beneteau i Elan), 5 motornih brodova (Jeanneau i Princess) te regatnim brodom IMX-45.

Plovila svojom veličinom od 9 – 16 metara i dobrom opremom predstavljaju optimalni izbor za jedrenje i krstarenje Mediteranom i Jadranom. Naime svako od naših plovila opremljeno je sa osnovnom opremom poput GPS plottera, autopilota, biminija, sprayhooda, VHF stanicom, itd… te time plovidbu čini ugodnijom i sigurnijom.

Valja naglasiti da smo se izborom plovila više opredijelili za jedrenje i samim time odlučili pružiti vam maksimum doživljaja koje plovidba morem daje.

Osim gore navedenih plovila u ponudi imamo i niz različitih vrsta plovila s posadom: luksuznih motornih jahti, guleta i mini kruzera.

Orvas Tim - vaš savjetnik za odmor u Hrvatskoj

Orvas Yachting tim je grupa zaljubljenika u more, koja svojim gostima želi maksimalno olakšati i uljepšati odmor na Mediteranu. U bilo kojem trenutku Orvas Yaching tim vam je na raspolaganju. Odjel rezervacija će vam rado pomoći savjetima oko rezervacije plovila i pomoći u odabiru adekvatnog plovila, savjetima oko ruta i slično. A naš tim u bazi će vas dočekati u marini Split te će vam biti na raspolaganju u slučaju bilo kakve potrebe za tehničkom podrškom tijekom cijelog vašeg odmora, od check-ina do check out-a.

Orvas Yachting baza

Bilo da se radi o primopredaji ili preuzimanju plovila, raznim tehničkim ili drugim pitanjima – u svakom trenutku tijekom vašeg odmora možete se obratiti našim iskusnim tehničarima i skiperima koje vodi naš base manager Bruno Vuksad Ćusa. Upoznajte ih!

Recepcija

Prije preuzimanja plovila naše ljubazne kolegice u bazi će vam pomoći oko dokumentacije: izrade crew liste, osnovnih uputa i svega ostalog što vam je potrebno da krenete na nezaboravno jedrenje Mediteranom.

Odjel rezervacija

Ali prije svega gore spomenutoga, upoznat ćete uhodani trio (Nikolinu, Marinu i Sandru) koje će vam pomoći oko same odluke koji brod rezervirati i savjetovati vas oko svega što vas zanima o vašem jedrenju u Hrvatskoj. Također s njima ćete proći cijelu proceduru koja je potrebna za rezerviranje plovila i sve ostale detalje vezane za vaš odmor.

Kako bismo vam olakšali i učinili vaš odmor što ugodnijim uz najam plovila u ponudi imamo i puno dodatnih usluga koje možete tražiti od nas, a to su:

 • transferi od aerodroma do ACI marine Split
 • rezervacije smještaja u vlastitim hotelima, vilama i apartmanima na području otoka Brača, Hvara, Visa, Korčule i Šolte, te Omiške i Makarske rivijere
 • rezervacije smještaja u ostalim hotelima koji nisu u vlasništvu Orvas-a
 • usluge skipera
 • usluge hostese
 • usluge profesionalnog kuhara
 • nabavka namirnica
 • izdavanje dozvola za ribolov
 • profesionalne vodiče
 • najam dodatne opreme na plovilima: internet, spinaker, genaker, zaštitna mrežica za djecu, ribička oprema, vanbrodski motor, daske za surfanje, ronilačka oprema…
 • ...itd.

A ako se odlučite za još detaljnije upoznavanje Hrvatske obale i Jadranskih otoka, u svojoj ponudim imamo i poludnevne i jednodnevne izlete poput raftinga, canyoninga, trekkinga, ... te izleta i posjeta raznim znamenitostima, malim gradovima u Dalmaciji, uživanje u prirodnim ljepotama te njenim blagodatima. Vjerujemo da ćete nam ukazati povjerenje i dopustiti nam da Vam vaš odmor učinimo nezaboravnim.

Opći podaci o agenciji

Turistička agencija  Trgovački sud u Splitu
 ORVAS d.o.o.  Registracija: Tt-16/2645-3
 Uvala Baluni 9  MBS: 060052347
 21000 Split  Agencijski kod: HR-AB-21-060052347
 OIB: 38192148118  Nadležno tijelo
 PDV identifikacijski broj: HR38192148118  Ministarstvo turizma - Samostalni sektor turističke inspekcije
 IBAN: HR6124840081101585668 Trg Republike Hrvatske 8/1, 10000 Zagreb

Članica uprave društva i generalna direktorica: Mirjana Nižetić Labetić

Voditeljica poslova turističke agencije: Ema Škabar

Temeljni kapital u iznosu 4.785.000,00 kn uplaćen u cijelosti

Ljetno radno vrijeme: 7:00 – 20:00

Zimsko radno vrijeme: 8:00 – 16:00

Opći uvjeti pružanja usluge smještaja na plovilima

Vaš Orvas Yachting Tim