Stvaratelji za stoljeća za 2015.

Međunarodni ekonomski forum (MEF) „PERSPEKTIVE“ uputio je sredinom 2015. godine javni poziv za nominiranje kandidata za nagrade i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Europe (za zemlje: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo, Makedonija, Slovenija, Srbija, Albanija, Bugarska, Cipar, Grčka, Moldavija, Rumunjska, Turska, Ukrajina, Austrija, Češka, Italija, Mađarska, Njemačka, Poljska, Slovačka i Švicarska) pod nazivom „Stvaratelji za stoljeća“.

Gosp. Branko Roglić, osnivač i vlasnik ORBICO grupacije (Orvas je dio grupacije) je nominiran u kategoriji Nagrada za životno djelo u poduzetništvu sa zlatnom lentom koju dodjeljuju poduzetnicima koji su u svojoj poslovno–poduzetničkoj karijeri kontinuirano ostvarivali posebne rezultate, pridonijeli razvoju zajednice u kojoj žive i rade te su vlastitim primjerom inspirirali druge da radom, znanjem i kreativnošću nesebično doprinose razvoju i boljoj budućnosti cjelokupne zajednice.

Na ceremoniji dodjele nagrada gosp. Roglić je primio nagradu uz gomoglasan pljesak i odobravanje svih prisutnih gostiju i ostalih laureata.

Više detalja pročitajte ovdje.