Najam plovila - Orvas Yachting

Kombinirajući ljude i more, iskustvo i avanturu, Orvas Yachting nudi Vam da kroz najam jedrilica, motornih brodova, luksuznih jahti, guleta i mini kruzera, otkrijete ljepote Hrvatskog Jadrana. Najam plovila na Jadranu postaje svjetski prepoznatljiv brend zahvaljujući mnoštvu netaknutih jadranskih otoka i otočića, sve većoj kvaliteti ponude plovila na Jadranu, opremljenosti marina na hrvatskoj obali ali i visokoj razini usluge.

Orvas Yachting kao tvrtka koja se dugi niz godina uspješno bavi charterom u Hrvatskoj, posebice na južnom dijelu Jadrana, nudi Vam najam plovila bez posade, ukoliko ste ljubitelji sunčane intimne idile, ili najam plovila sa posadom, ako želite brigu o destinacijama, jelu i vremenskim prilikama na Jadranu prepustiti profesionalnim skiperima, kapetanima, kuharima ili hostesama.

Vrste plovila u našoj ponudi:

  • Jedrilice, sa ili bez skipera / posade
  • Motorni brodovi, sa ili bez skipera / posade
  • Luksuzne motorne jahte, sa posadom
  • Guleti, sa posadom
  • Mini kruzeri, sa posadom.

Plovila Orvas Yachting-a se nalaze u Aci Marini Split ali osim svoje baze nudimo i „one-way charter“ što bi značilo da je moguće plovilo unajmiti iz Splita a ostaviti ga u Dubrovniku ili ga pak unajmiti u Dubrovniku a ostaviti u Splitu. Osim tih marina nudimo i najam plovila iz drugih marina na Jadranu.

Najam plovila može trajati od jednog dana naviše. Većina plovila se iznajmljuje na period od 7 dana, ali postoje i plovila koje je moguće unajmiti za jednodnevni izlet. Cijene najma ovise o tipu plovila, dužini i starosti plovila te periodu najma. Svako plovilo potpuno je opremeljno za plovljenje prema pravilima Hrvatskog registra te za život na plovilu što podrazumjeva posteljinu i kuhinjsku opremu.

Najam plovila sa posadom

Ukoliko želite Vaš odmor na Jadranu provesti bezbrižno i ne želite se opterećivati vremenskom prognozom, uvjetima na moru ili ako nemate dozvolu za upravljanje brodicom, najam plovila sa posadom pravi je izbor za Vas... (više o najmu plovila sa posadom)

Najam plovila bez posade

Najam plovila bez posade prvenstveno je namijenjen iskusnijim zaljubljenicima u more i jedrenje. Pruža mogućnost samostalnog odabira destinacija i rute kojom želite ploviti... (više o najmu plovila bez posade)

Kako unajmiti plovilo?

Prije svega savjetujemo Vam da odaberete plovilo koje će ispuniti vaše zahtjeve i očekivanja. Ukoliko nemate iskustva, rado ćemo Vas savjetovati. Nakon odabira pošaljite nam upit za najam plovila... (više o kako unajmiti plovilo i izvršiti rezervaciju)