Najam plovila - Orvas Yachting

Kombinirajući ljude i more, iskustvo i avanturu, Orvas Yachting nudi Vam da kroz najam jedrilica, motornih brodova, luksuznih jahti, guleta i mini kruzera, otkrijete ljepote Hrvatskog Jadrana. Najam plovila na Jadranu postaje svjetski prepoznatljiv brend zahvaljujući mnoštvu netaknutih jadranskih otoka i otočića, sve većoj kvaliteti ponude plovila na Jadranu, opremljenosti marina na hrvatskoj obali ali i visokoj razini usluge.

Orvas Yachting kao tvrtka koja se dugi niz godina uspješno bavi charterom u Hrvatskoj, posebice na južnom dijelu Jadrana, nudi Vam najam plovila bez posade, ukoliko ste ljubitelji sunčane intimne idile, ili najam plovila s posadom, ako želite brigu o destinacijama, jelu i vremenskim prilikama na Jadranu prepustiti profesionalnim skiperima, kapetanima, kuharima ili hostesama.

Vrste plovila u našoj ponudi:

Plovila Orvas Yachting-a se nalaze u Aci Marini Split ali osim svoje baze nudimo i „one-way charter“ što znači da je moguće isploviti iz Splita, a plovilo ostaviti u Dubrovniku ili pak isploviti iz Dubrovnika, a plovilo ostaviti u Splitu. Osim tih gradova moguć je i najam plovila iz drugih gradova na Jadranu.

Najam plovila može trajati od jednog dana naviše. Većina plovila se iznajmljuje na period od 7 dana, ali postoje i plovila koje je moguće unajmiti za jednodnevni izlet. Cijene najma ovise o tipu plovila, dužini i starosti plovila te periodu najma. Svako plovilo potpuno je opremeljno za plovidbu prema pravilima Hrvatskog registra te za život na plovilu što podrazumijeva posteljinu i kuhinjsku opremu.

Najam plovila s posadom

Ukoliko želite Vaš odmor na Jadranu provesti bezbrižno i ne želite se opterećivati vremenskom prognozom, uvjetima na moru ili ako nemate dozvolu za upravljanje brodicom, najam plovila s posadom pravi je izbor za Vas... (više o najmu plovila sa posadom)

Najam plovila bez posade

Najam plovila bez posade prvenstveno je namijenjen iskusnijim zaljubljenicima u more i jedrenje. Pruža mogućnost samostalnog odabira destinacija i rute kojom želite ploviti... (više o najmu plovila bez posade)

Kako unajmiti plovilo?

Prije svega savjetujemo Vam da odaberete plovilo koje će ispuniti vaše zahtjeve i očekivanja. Ukoliko nemate iskustva, rado ćemo Vas savjetovati. Nakon odabira pošaljite nam upit za najam plovila... (više o kako unajmiti plovilo i izvršiti rezervaciju)