Ronilačko krstarenje

Ronilačko krstarenje je potpuno drugačija vrsta odmora, opuštanje i avantura u jednom. Pruža kombinaciju ronjenja, plivanja, a ujedno i razgledavanja znamenitosti različitih mjesta. Zahvaljujući geografskoj raznolikosti jadranske obale, od 1185 otoka, najatraktivnije ronilačke lokacije definitivno su podvodni zidovi s različitom florom i faunom, grebeni, podvodne špilje, arheološka mjesta i potonuli brodovi.

Svaka regija od Istre preko Kvarnera, otoci Vis i Mljet pa sve do najjužnijeg dijela Jadrana kriju dio tih podvodnih specijaliteta. Sve više i više ronioci žele provesti svoj odmor u ronjenju na tim posebnim mjestima, stoga smo i odlučili ponuditi vam sve to na najbolje tehnički opremljenim ronilačkim brodovima u Hrvatskoj.

Na ovom neobičnom krstarenju koje traje od jedan do dva tjedna možete uživati u tisućama otoka romantičnog Jadrana i također doživjeti i raspoznati svu ljepotu njegovog podmorja. Visoko kvalificirana posada će vam ponuditi profesionalne usluge i svu udobnost kako biste proveli svoj godišnji odmor najbolje do sada.Dokumenti

DIVING-SAFARI-Agramer-brochure.pdf
Agramer-diving-routes.pdf
DIVING-SAFARI-Vranjak-I-brochure.pdf
Vranjak-I-diving-routes.pdf