Nabava namirnica za jedrenje u Hrvatskoj

Nabava nairnica za jahte i jedrilice.

Ako ste odabrali najam jahte za prvo istraživanje hrvatskog Jadrana ili ponovni užitak u ljepotama hrvatske obale, mora i otoka zadnje što želite jest da vam glad ili nedostatak higijenskih potrepština pokvare ljetovanje. Također, sasvim sigurno, ne želite da vam ljetovanje započne u užurbanoj potrazi za bankomatom ili mjenjačnicom te u kupovini u lučkim prodavaonicama s ograničenom ponudom i visokim cijenama. Ukoliko imate slobodnog vremena prije check-ina ne biste li ga radije proveli u obilasku Dioklecijanove palače, pijuckajući kavu na Rivi ili u posjetu živopisnoj peškariji?

Što uraditi kako biste u svom jedrenju uživali od samog početka?

Ključna riječ za izbjegavanje gore spomenutih situacija na moru i užitak od samog početka jeste - planiranje. U udobnosti svoga doma, zajedno s ekipom s kojom krećete na odmor, napravite popis namirnica koje su vam potrebne za ljetovanje na jedrilici i naručite ih. Sve što naručite bit će vam dostavljeno na brod kada stignete u našu luku za ukrcaj. U pravljenju popisa za kupovinu i naručivanju namirnica webshop našeg partnera vam može biti od velike pomoći.

  Online naručivanje namirnica za bezbrižno ljetovanje na jahti na Jadranu

Dostupan je non-stop - 24 sata na dan. Pronaći ćete više od 10.000 proizvoda, svaki sa slikom, kratkim opisom i cijenom, organiziranih u nekoliko kategorija. Sve svježe namirnice koje naručite bit će kupljene na dan dostave.

Proces je jednostavan - odaberite proizvode koje želite, stavite ih u korpu, završite narudžbu i platite 30% depozita. Ostatak ćete platiti na dan isporuke (u gotovini u valuti u kojoj ste platitli depozit; zato, ne zaboravite ponijeti sa sobom potrebni iznos).

Dostava vaših proizvoda, za bezbrižno ljetovanje na jahti, u našu luku isplovljavanja je besplatna ukoliko je iznos vaše narudžbe veći od 750 kn.

Jahta i jedrilica će vam pružiti nezaboravno ljetovanje u Hrvatskoj.

Sada spakirajte putne torbe, provjerite sve detalje putovanja i dokumente i spremni ste za sve užitke koje će vam jahta i ljetovanje u Hrvatskoj pružiti.