Dodatne usluge & paketi

Kako bismo učinili vaš odmor što ugodnijim i obogatili ga dodatnim aktivnostima, možemo vam ponuditi slijedeće usluge :

- transfere od aerodroma do ACI Marine

- najam helihoptera i privatnih aviona

- rezervacije u vlastitim hotelima i vilama na područjima Hvara, Brača, Splitske i Makarske rivijere

- rezervacije u ostalim hotelima i vilama koji nisu u vlasništvu Orvas-a na područjima Hvara, Brača, Korčule, Istre, Pelješca, te na područjima Splitske, Makarske i Dubrovačke Rivijere

- rezervacija vezova u marinama

- usluge skipera

- usluge hostese

- usluge kuhara

- nabavku namirnica (uključujući organsku hranu i proizvode)

- najam dodatne opreme na plovilima: spinaker, genaker, zaštitna mrežica za djecu, ribička oprema...

- organizacija opskrbe plovila gorivom

- usluge popravka plovila i nabava rezervnih dijelova

- organizacija suhog veza u hitnim slučajevima

- medicinske usluge

- usluga pranja rublja (24 sata na dan, preuzimanje i dostavljanje na plovilo)

- organizacija cvijeća, vina, cigareta... (brza dostava na plovilo)

- ...itd.

A ako se odlučite za još detaljnije upoznavanje Hrvatske obale i Jadranskih otoka , u svojoj ponudi imamo i aktivne poludnevne i jednodnevne izlete poput raftinga, kanjoninga, trekinga, ... te izleta i posjeta raznim znamenitostima, malim gradovima u Dalmaciji, uživanje u prirodnim ljepotama te njenim blagodatima.

Također vam možemo ponuditi usluge organizacije team buildinga: otkrivanje ljepota Jadrana kroz druženje s kolegama i poslovnim partnerima.
Vjerujemo da cete nam ukazati povjerenje i dopustiti nam da Vam vaš odmor učinimo nezaboravnim

 

Najam kabina

Najam kabina je jedan novi način krstarenja koji vam daje slobodu da plovite kao pojedinac ili u manjim grupama na jedrilicama, guletima ili na prekrasnim mini kruzerima. Ne morate unajmiti cijeli brod, već unajmljujete samo prostor u kabini (jednokrevetni, dvokrevetni, trokrevetni smještaj ...), zajedno sa skupinom ljudi iz cijelog svijeta.
opširnije
Nabava nairnica za jahte i jedrilice.

Nabava namirnica za jedrenje u Hrvatskoj

Ako ste odabrali najam jahte za prvo istraživanje hrvatskog Jadrana ili ponovni užitak u ljepotama hrvatske obale, mora i otoka zadnje što želite jest da vam glad ili nedostatak higijenskih potrepština pokvare ljetovanje. Planirajte unaprijed! U udobnosti svoga doma, zajedno s ekipom s kojom krećete na odmor, napravite popis namirnica koje su vam potrebne za ljetovanje na jedrilici i naručite ih. Sve će vam biti dostavljeno po vašem dolasku na brod u našu luku isplovljavanja.
opširnije

Internet na brodu

Imamo mogućnost iznajmljivanja WiFi pristupne točke na brodu. Povežite se s bilo kojeg uređaja koji podržava WiFi 802.11b/802.11g/802.11n standarde.
opširnije

Jedrenje i biciklizam

Hrvatska biciklistička avantura na guletu Aurum.
opširnije

Ronilačko krstarenje

Ronilačko krstarenje je potpuno drugačija vrsta odmora, opuštanje i avantura u jednom. Pruža kombinaciju ronjenja, plivanja, a ujedno i razgledavanja znamenitosti različitih mjesta. Na ovom neobičnom krstarenju koje traje od jedan do dva tjedna možete uživati u tisućama otoka romantičnog Jadrana i također doživjeti i raspoznati svu ljepotu njegovog podmorja.
opširnije

Team building flotile

Jedriti Jadranom u društvu bliskih prijatelja jedinstveno je i neprocjenjivo iskustvo, ali otkrivanje ljepota Jadrana u društvu kolega ili poslovih partnera predstavlja potpuno novi izazov. Bilo da prvi ili neki drugi put organizirate ovakav odmor, Orvas Yachting će Vam pomoći da doživite nezaboravno iskustvo jedrenja, te ojačate timski duh.
opširnije

Bračno putovanje na jedrilici

Jedrilica je savršen izbor za bračno putovanje, proslavu godišnjice ili pak samo romantični bijeg sa svojom drugom polovicom. Nudimo posebne pakete jedrenja namijenjene za vjenčane parove za njihovo bračno putovanje.
opširnije

Leut Vagabundo

Jedan od simbola hrvatskog nasljeđa je drveni brod - leut. Istražite hrvatsku obalu i otkrijte ljepote Jadranskog mora na tradicionalnoj drvenoj jedrilici.
opširnije

Aktivnosti i izleti u Dalmaciji

Sadržaji koji također obogaćuju našu ponudu su izleti u Dalmaciji. Izleti vas iz Splita vode u male okolne gradove poznate po svojoj povijesnoj baštini, a koji su danas prerasli u unikatna turistička odredišta: Trogir, Solin (Stara Salona), Klis i Omiš, te Rijeka, NP Krka, NP Plitvice… Na izletima u Dalmaciji možete sudjelovati i u posebnim grupnim aktivnostima: kanjoning, kanu safari, rafting, paintball, jahanje, treking, hiking, slobodno penjanje...
opširnije

Zipline izlet u Omišu

Zipline je adrenalinska zabava. Gosti se kanjonom spuštaju niz čelične sajle osigurani pojasom. Avantura uključuje i trening te kratku šetnju prirodom.
opširnije

Sail & Stay

Upotpunite vašu avanturu u Hrvatskoj smještajem u jednom od naših smještajnih kapaciteta na kopnu prije ili poslije jedrenja. Naš odjel Orvas Hoteli u svojoj ponudi ima luksuzne vile s bazenom, kuće za odmor, male hotele i apartmane.
opširnije

Smještaj u Hrvatskoj

Naš odjel Orvas Hoteli u svojoj ponudi ima čitavu lepezu objekata različitih tipologija: od luksuznih vila s bazenom preko kuća za odmor do malih hotela i apartmana koji se nalaze na pomno biranim lokacijama Hvara, Brača i Korčule, Istre, Pelješca, te Splitske, Makarske i Dubrovačke rivijere.
opširnije

Orvas Mobilna Aplikacija

Preuzmite našu aplikaciju Orbico Dalmacija za mobilne telefone.
opširnije