Charter flota

 

Jedrilice

Najam jedrilice i jedrenje Jadranom preporučamo svakom istinskom ljubitelju mora i vjetra. Ukoliko već niste jedrili Jadranom, teško da Vam možemo prenjeti osjećaje i doživljaje koji Vas očekuju. Svako novo podizanje jedara otvara stanicu jedne nove sasvim posebne priče. Ako uzmemo u obzir razvedenost Jadranske obale, na tisuće raznih otoka i otočića koje valja posjetiti, uvalica i skrivenih luka, možemo slobodno reći da je Jadran nautičarski raj.
opširnije

Motorni brodovi

Najam motornog broda na Jadranu pravi je izbor za sve poklonike komfora, brzine i snage. Obzirom na njihove snažne motore i izvrsne maritimne sposobnosti, motorni brodovi omogućiti će Vam isplovljavanje i po zahtjevnijim vremenskim uvjetima te brzo stizanje na odabranu destinaciju. Općepoznato je da je Jadran poznata i poželjna nautička destinacija, a najmom motornog broda na Jadranu nudi Vam se jedinstvena prilika da postanete sastavni dio te priče.
opširnije

Katamarani

Ako želite provesti svoj odmor s obitelji i prijateljima i razmišljate o iznajmljivanju broda katamaran je veoma dobra opcija. Zahvaljujući njegovoj stabilnosti, udobnosti i prostranosti ne morate se brinuti o eventualnoj morskoj bolesti ili sigurnosti vaše djece.
opširnije

Luksuzna plovila

Za savršen i nezaboravan odmor u Hrvatskoj, neka vaš izbor bude jedna od prekrasnih luksuznih jahti s posadom. Idealno da svoje slobodno vrijeme provedete u krugu obitelji i prijatelja. Ove veličanstvene jahte izgrađene su za luksuz i udobnost, kombinirajući vrhunsku eleganciju s kvalitetom gradnje i izvanrednim karakteristikama.
opširnije

Guleti

Guleti su prekrasni drveni jedrenjaci koji su u prošlosti služili za trgovinu i prijevoz tereta, a sada, potpuno renovirani, da služe vama: svojim komforom, uslugom, izgledom i zanimljivom poviješću.
opširnije

Mini kruzeri

Mini kruzeri su odličan izbor za veće grupe gostiju kako bi zajedno plovili do prekrasnih mjesta na dalmatinskoj obali. Karakteristike većih kruzera su prostrani glavni salon za sunčanje, opremljena kuhinja i vrlo impresivan smještaj.
opširnije