Posjetili smo gulet Sirenu i uživali

Jedan smo sunčani petak iskoristili za posjet guletu Sirena u Vodicama i to samo nekoliko dana nakon što je ovaj prekrasni, luksuzni gulet sa 6 kabina stigao u Hrvatsku. Ovo je zadnji gulet koji je stigao u Hrvatsku i od 2017. godine je dio charter flote guleta na hrvatskoj obali.

Užitak u jedrenju i boravku na ovom guletu će vam osigurati 6 klimatiziranih ensuite kabina. To je samo jedan od razloga zbog kojih je ovaj gulet izuzetno udoban. I kad kažemo izuzetno, to stvarno i mislimo. Pored vrlo prostranog salona i krme, gostima je na raspolaganju flybridge.

Flybrigde nam se posebno svidio! Tako divno mjesto za opuštanje i uživanje u pogledu. Ako vam nije do opuštanja na palubi ili flybridge-u, Sirena vam nudi širok izbor vodenih sportova - gumenjak s motorom od 50 KS koji se koristi za bananu i ringo, SUP, kajak i ribolovnu opremu. Gostima je također na raspolaganju 12 kompleta maski, disalica i peraji, te 12 madraca za sunčanje. Zvuči kao recept za odmor iz snova!

  Gulet Sirena za savršeno krstarenje Hrvatskom

Da ne zaboravimo spomenuti nešto o posadi – ugostio nas je kapetan Dinko, jedan od najiskusnijih kapetana na guletima u Hrvatskoj. Sirenin kuhar Damir već ima iskustvo rada na guletima, jednako kao i mladi mornari Leon i Mert koji će se pobrinuti za razne zahtjeve gostiju na ovom guletu.

Da zaključimo, Sirena je definitivno gulet koji će ponuditi visoku uslugu za sve goste koji će biti na njemu. Pažljiv odabir posade, usmjerenost na detalje i snažan fokus na zadovoljavanje potreba gostiju je formula za uspjeh ove nove zvijezde na hrvatskom tržištu guleta.